Rólunk


Cégünk az Interior Sterilis Kft. az egészség megőrzésén kívül, elkötelezett híve a jelenlegi környezetvédelmi törekvéseknek, mind az alkalmazott technológia, mind a felhasznált anyagok biztosítják a bioszféra létének megőrzését, és annak egészséges fejlődését.

Interior Sterilis Technológia

Speciális innovatív megoldás a fertőtlenítésben! A speciális receptúrájú fertőtlenítő anyagot, nagy teljesítményű gépeink meleg ködös technológiával , nano méretű részecskékké porlasztva juttatják a légtérbe, amelyek így maximális hatékonysággal jutnak el néhány óra alatt a legeldugottabb helyekre is az adott térben.

Az eljárás a teljes légtér fertőtlenítését követően SGS-TÜV-Kermi laborok által igazoltan, 8-12 hétig aktív védőréteget képez minden levegővel érintkező felületen.

MAXIMÁLIS HIGIÉNIAI BIZTONSÁG-FERTŐTLENÍTÉS-MEGELŐZÉS-MÁSKÉPP

Egészségünk megőrzésének legfontosabb eszköze a megelőzés, amelynek egyik alappillére a higiénikus környezet kialakítása és fenntartása. Napjainkban ennek létrehozása nem jelent problémát, hiszen sokféle technológia áll rendelkezésre. Nagyobb kihívást jelent ezen állapot fenntartása, folyamatos megőrzése. Erre nyújt megoldást Magyarországon egyedülálló módon az Interior Sterilis technológiája. A higiénia, mint az élet minden területét átszövő érték kulcsfontosságú alapfeltétel mindannyiunk számára. Ezáltal manapság a biztonság szimbóluma, egy fontos érték és bizalomnövelő eszköz a piacon, hiszen a vásárlók döntéseinél kiemelt szempont lesz a jövőben (és már a jelenben is az).

Miért lehet fontos pont ez a fertőtlenítési forma a koronavírus kapcsán?


Sohasem volt még olyan fontos a felületek minél hatékonyabb fertőtlenítése, mint most, a COVID-19 vírus kapcsán. Ahogyan ismeretes, a koronavírus az influenzához hasonlóan cseppfertőzéssel terjed, és számos tanulmány közlése szerint úgy is fertőzést okoz, ha az ember a cseppekkel szennyezett tárgyak érintését követően a szeméhez, orrához vagy szájához nyúl.