Üres székek, irodák, munkahelyek.

Csehi Ádám     02/01/2021 09:30    


Üres székek, irodák, munkahelyek. Mi lesz Ha véget ér a HOME OFFICE időszak? Hogyan indítsuk újra vállalkozásunkat, boltunkat, üzlethelyiségünket higiénikusan megfelelő biztonsággal?

A fokozatos újraindulás mellett mindenkinek gondoskodnia kell a megtelepedő baktériumok és vírusokkal szemben, legyen az érinthető felületen vagy a légtérben. Ennek a legmegfelelőbb formája a megelőzés, melynek rendkívül sok formája létezik a mindennapokban. Lehetőség szerint mindenki a leghatékonyabb és a leghosszabb időtartalmú fertőtlenítési módszert keresi. Amellett, hogy eredményes legyen a fertőtlenítés nem utolsó szempont az eljárás módszere és a minősége, ill. az eljárásának a mérgezettségi szintje.

Találtunk egy olyan fertőtlenítési technológiát, ami eddig a legkörnyezetkímélőbb megoldást jelenthet mindenki számára. Egy olyan megoldást, ami vegyszer, toxikus anyag használata nélkül öli meg a Vírusokat és baktériumokat köztük a humán koronavírust is, másodperceken vagy perceken belül. Ártalmatlan TÁRGYAKRA, EMBEREKRE, ÁLLATOKRA, NÖVÉNYEKRE. Cseppmentes és rendkívül kellemes illatú. A jelenlegi legmegfelelőbb technológia a piacon az Interior Sterilis Kft nyújtotta, minimum nyolc hét aktív védelmet biztosító, gyakorlatilag teljesen környezetbarát megoldás.


A technológiának köszönhetően egyszerűen, és rendkívül hatékonyan tudják biztosítani a maximális higiéniai biztonságot járművek, ipari csarnokok, MUNKAHELYEK, bevásárlóközpontok és sportlétesítmények részére egyaránt! Technológiájuk az ózonos fertőtlenítéssel ellentétben nem oxidálja az elektromos vezetékeket, nem old ki káros gázokat a műanyagokból, emberre, környezetre gyakorolt káros hatása nincs.

Nagy teljesítményű gépeikkel, meleg ködös technológiával speciális receptúrájú fertőtlenítő anyagot, nano méretű részecskékké porlasztva juttatják a légtérbe, amelyek így maximális hatékonysággal jutnak el néhány óra alatt a legeldugottabb helyekre is az adott térben.

Minden esetben ajánljuk a munkaadóknak / munkavállalóknak a vállalkozásuk újra indítása előtt, hogy használják ezt a környezettudatos megoldást annak érdekében, hogy a fertőzéses megbetegedések a lehető legkisebb mértékre csökkenjenek ill. az is fontos, hogy ne legyen visszaeső tömeges megbetegedés, elkerülve ezzel a munkahelyek újbóli bezárását.

Ügyeljünk a jövőben munkahelyünk higiéniai biztonságára, ezzel a technológiával maximálisan védetten dolgozhatunk saját környezetünkben. https://sterilis.hu/