Környezetbarát fertőtlenítés az iskolákban, gyermekeink védelméért


 

Az oktatási intézményekben mindig zajlik az élet. Gyerekek jönnek-mennek a folyosókon, az aulában tízóraiznak, öltözőkben cserélik át a ruhájukat és mindig van valami, ami leesik és fel kell venni a földről. Már egy hónap sincs az évkezdésig, a finishben vagyunk.

Takarítók a kórokozók ellen, hatásos?


Aki megfordult már iskolában, biztos emlékszik a folyosó látképéhez hozzátartozó Marika nénire, aki szorgalmasan tolja maga előtt a takarító kocsit és rögtön ott terem, ha kiömlött valami. Ő felelős a mosdók tisztaságáért is. Marika néniből sajnos sosincs elég. Ahogy vegyszerből sem, hiszen egy többszáz fős intézményt képtelenség kórokozómentesen tartani.


Az Interior Sterilis technológia nem Marika nénit cseréli le, hiszen felseperni nem tud. Azonban minden levegővel érintkező felületet, tehát gyakorlatilag az összes problémás részt maximális hatékonysággal fertőtleníti. Teszi mindezt olyan környezetbarát és vegyszermentes módon, hogy az intézmény életének egy percre sem kell megállnia, mégis elpusztulnak a gombák, atkák, vírusok és baktériumok. Azonban, ha augusztusban gondoskodik a megfelelő fertőtlenítésről, az iskola kapuinak kinyitása már biztonságos keretek között zajlik!

 

 

Felületvédelemmel nincsenek holtterek, rejtett zugok


Semmi varázslat nincs a dologban. Olyan egyedülálló fejlesztésű növényi szerrel dolgozunk, mely minden levegővel érintkező felületre mikroszkopikus védőréteget von. Ez technológiától függően minimum 8 hét, vagy akár 12 hónap védelemmel látja el a kezelt területeket.


Így nincsenek holtterek, a teljes belső tér – osztálytermek, irodák, raktárak, szertárok, mosdók – felületvédelme megoldott minimum 2 hónapra.


Az iskolák fertőtlenítése sosem volt ennyire egyszerű és hatékony, s ahol többszáz ember tölti napjait, kifejezetten szükséges a megfelelő kórokozómentesítés, felületvédelem. Időhatékony, hosszútávú megoldást nyújtunk!


Weboldalunkon minden szükséges információ megtalálható, de kollégáink készséggel állnak mindenki rendelkezésére. Válaszd az Interior Sterilis környezetbarát, 100% gyógynövény alapú, emberre, állatra és növényekre is ártalmatlan technológiáját.


STERILIS.HU




Címkék: kórokozók, környezetbarát, fertőtlenítés, iskola, gyerek, védelem

Mi az a melegködös fertőtlenítés?

Fotokatalikus bevonat, 1 ÉV védelem a felületeken

Prevenció, környezet tudatosság

Fertőtlenítő kapuval megállítjuk a kórokozók bejutaását az épületbe.

Csomagajánlataink