Kórokozók nélkül az óvodákban, bölcsődékben


 

Nincs olyan kisgyermek, aki ne kóstolná meg az óvodában a játékokat vagy ne tenné le a kezeit a padlóra, amit aztán a következő percben lelkesen a szájába dug. Otthon is nehéz ezt megelőzni, sőt, azért valljuk be, a legtöbb szülő képtelen folyamatosan azt figyelni, mikor ér a gyermek keze a szájához. Óvodai viszonylatban pedig kivitelezhetetlen minden gyerkőc mellett ott állni.

Van megoldás?


Természetesen van! A megfelelő felületvédelem, melyet elsősorban olyan környezetbarát szerrel kell végezni, ami nem jelent veszélyt a kisgyermekekre. S mivel lehetetlen egy óvodában folyamatosan tisztítani a játékokat, felületeket, jó, ha tudjuk a megoldást. Az Interior Sterilis környezetbarát, 100% gyógynövény alapú technológiája minden fent írt problémát semlegesít. A melegködös eljárás nem jelent veszélyt emberre, állatra és növényre sem, így a csoportszoba legszebb korallvirága sem sínyli meg a fertőtlenítést.

 

 

A hosszú hatóidőnek köszönhetően a kezelést elég 8 hetente megismételni. Ezzel a módszerrel az óvodák és bölcsődék belső terei folyamatos, kórokozómentes környezetet biztosítanak a gyermekek és dolgozók részére. A melegködös eljárással minden, levegővel érintkező felületre eljut a fertőtlenítőszer, így nem maradnak eldugott sarkok, zugok, ahol a kórokozók ismét megtelepedhetnének.

Az udvaron is biztonságosan


Nemcsak a belső terekben jelent biztonságos védelmet az Interior Sterilis technológiával való kezelés, hanem az óvodák és bölcsődék játszótereinek játékaira is. A tartós védelemmel bíró felületkezelés során a mászókák, csúszdák, hinták kapaszkodói is fertőtleníthetők, ezáltal csökkentve minimálisra a betegségek hazahurcolását. A felületen megtapadó és molekuláris szinten beépülő szer nem távolítható el hagyományos eszközökkel, nem letörölhető. A titán-dioxid-ot, mint katalizátort felhasználva a fény segítségével éri el a kívánt védőhatást. A levegőben lévő vízmolekulákat H2-re és nanszcens oxigénre bontják, ami azonnal kilyukasztja az oda kerülő kórokozók burkát.

 

 

Ez a módszer már 1 évre nyújt teljes biztonságot és felületvédelmet a gyermekek és óvodai, bölcsődei dolgozók számára.


Gondolj időben a megfelelő fertőtlenítésre, hogy az évet már egy biztonságos környezetben kezdhesse meg a közösség. A biztos felületvédelem a legjobb megelőzése a kórokozók terjedésének!


Egyedülálló technológiánknak köszönhetően mi csak a kórokozók számára jelentünk veszélyt!

Weboldalunkon minden további információt megtalálsz az Interior Sterilisről, ha pedig kérdésed marad, kollégáink készséggel állnak szíves rendelkezedre.


STERILIS.HU




Címkék: óvoda, bölcsöde, biztonság, biztonságos, fertőtlenítés, kórokozómentes

Mi az a melegködös fertőtlenítés?

Fotokatalikus bevonat, 1 ÉV védelem a felületeken

Prevenció, környezet tudatosság

Fertőtlenítő kapuval megállítjuk a kórokozók bejutaását az épületbe.

Csomagajánlataink