A tisztaság ereje


 

Képzeld el, hogy munkából hazaérkezve előveszed a táskádból a kulcsot, a zárba illeszted, elfordítod. Zár kattan, kilincset lenyomod, s benyitsz az otthonodba. Az első, amit megérzel, az a finom friss illat. A tisztaságé. Belépsz, becsukod az ajtót magad mögött, és megszabadulva a cipőtől, kabáttól, beleveted magad a kedvenc foteledbe.

Most képzeld el, hogy munkából hazaérkezve előveszed a táskádból a kulcsot, a zárba illeszted, elfordítod. Zár kattan, kilincset lenyomod, s benyitsz az otthonodba. Az első, amit megérzel, hogy sürgősen szellőztetned kell mert a mennyezet sarkában megindult penészgombák külön életre keltek, s megint enyhén dohos szag terjeng a lakásban.

Te melyik otthonba nyitnál be legszívesebben? Én az elsőbe, s szerintem nincs olyan mazochista ember, aki az utóbbit választaná.

Kórokozók a házban


Otthonunk tisztasága nem csak attól függ, mennyit takarítunk. Például a penészgomba bizony szívesen telepedig meg a párás szobákban, ezért, ha nincs lehetőséged a szabad levegőn teregetni vagy nincs szárítógéped, érdemes sűrűn szellőztetni. Párásodást okozhat minden olyan tevékenység, amely gőzzel jár. Forróvizes tusolás, főzés, de még a vasalás is.

Szerencsére ma már szinte divattá vált a környezetbarát, természetes tisztítószerek használata, így akár egy penészes falat is kezelhetünk a lakókra nézve ártalmatlan módon. De nem csak a boltok polcai roskadoznak a különféle fertőtlenítőszerektől, az interneten is számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre, ha otthonunk tisztaságához keresünk segítséget, hatékony megoldást. Elég, ha csak a már majdnem minden háztartáshoz tartozó klímaberendezéseket nézzük. Évente minimum egyszer érdemes kitisztíttatni, hiszen a benne megragadt gombák, atkák, baktériumok az első használattal bizony a szoba levegőjébe röppennek, onnan pedig már egyenes úton kerülnek belélegzésre.

Van megoldás

 

Apropó, levegő. Tudtátok, hogy ahol többen élnek együtt, mennyi, de mennyi kórokozó kerül a levegőbe akár egyetlen köhintéssel vagy tüsszentéssel? A jelenlegi pandémiás időszakban erre még fokozottabban érdemes ügyelni. Nagy divattá vált az ózonos fertőtlenítés, ami ugyan jól hangzik a laikusok számára, de érdemes tudni róla, hogy mindössze a legközelebbi érintésig, cseppfertőzésig véd. Tehát megrendeljük a szolgáltatást, kijön a jóvágású úriember vagy széphölgy, aki 1-2 órahosszát tölt a fertőtlenítéssel. Jó esetben senki nem köhint a szolgáltatás kifizetéséig. Ajtó csukódik, gyerek tüsszent egyet, és ennyi volt. Megérte? Szerintem egyáltalán nem.

Ha igazán hatásos, környezetbarát és tartós megoldást keresel, a Sterilis® technológiát válaszd. Az 5 perc alatt lekezelt területet azonnal birtokba veheted, s védelmi periódusa is 8-12 hét. Tovább tart, mint a lábgyanta. Gyermekre, háziállatra is veszélytelen, hiszen vegyszermentes, toxikus anyagot nem tartalmaz. Használata biztonságos, hatása hosszútávú. A por és poratka allergiásoknak igazi felüdülés lesz úgy levegőt venni, hogy orrukba csak a tiszta, jó illat jut.

Csak természetesen


Ez a természetes megoldás nem csak házakban, lakásokban alkalmazható, széles körű felhasználási területeinek köszönhetően az autód is hosszútávon maradhat fertőtlenítve. A Sterilis® megoldás cégek, vállalkozások részére is, legyen szó szálláshely, étterem, tömegközlekedési jármű fertőtlenítéséről. Azonnal hat, környezetbarát, természetes, így nem csak időt spórolsz ezzel a technológiával, hanem biztonságos keretek között válik tisztává otthonod, gépkocsid vagy éppen az irodád. Érezd magad biztonságban otthonodban, autódban, irodádban a Sterilis® technológiával.

Itt tudjátok őket elérni: https://sterilis.hu/




Címkék: tisztaság, takarítás, kórokozó, otthon, megoldás, természetes

Mi az a melegködös fertőtlenítés?

Fotokatalikus bevonat, 1 ÉV védelem a felületeken

Prevenció, környezet tudatosság

Fertőtlenítő kapuval megállítjuk a kórokozók bejutaását az épületbe.

Csomagajánlataink